Snigelfart på den här sjukan!

 
Sakta men säkert piggnar vi på oss för var dag som går. Det här var verkligen den segaste influensan någonsin. Max och jag har i alla fall varit ute idag och fått lite frisk luft. Vi mår helt okej nu bara lite sega och trötta. Vi var och köpte blommor och på väg hem ville Max bli buren för han orkade inte gå längre. Så med Max på axlarna, två påsar blommor i vänster hand, höll Max med höger hand och en kamera runt halsen så bar jag hem vår lilla pojke. Kan säga att det kändes inte som att han är särskilt liten längre. Om jag inte var trött innan så var jag rejält trött när vi kom hem. Men vad gör man inte för de små....
Och hur går det för Daniel och Moa då?? Jo de har fortfarande feber båda två...
 
Foto: Nikon D300, ISO200, 1/320s, f/9

Tillfälligt avbrott!

 
Här hemma har vi verkligen varit bortkopplade från typ allting. Max åkte på influensan och sen har vi smittats en efter en här hemma. Vilken jädrans seg sjuka...den tar ju aldrig slut känns det som. Den som är risigast just nu är Daniel som har feber men Moa både snorar och hostar rätt rejält fortfarande men febern är i alla fall borta.
Precis när man kommit igång med träningen så bra men jag ska på ett igen när jag känner mig kry.
Så det händer inte så värst mycket här hemma i helgen mer än att vi ska försöka kurera den här familjen så gott det går.
 
Foto: Nikon D300, ISO200, 1/25s, f/4.5

Det går bra nu!

 
Är så nöjd att jag fått till ett träningspass även idag. Körde både kondition och styrka under tiden som Moa sov efter lunchen idag. Daniel och Max fick vara kvar inne då Max är förkyld och fått feber. Hoppas på att han mår bättre imorgon.
Annars har helgen varit lugn här hemma. Vad har du gjort i helgen?
 
Foto: Iphone 6