Fler sjuklingar här hemma...

 
Jaha då är Daniel hängig också, typiskt! Jag tog en långpromenad med mamma och Moa idag medan Max och Daniel var hemma och åt fredagsglass. Vi gick ner till vattnet där isen låg mellan bryggorna, så fint promenadväder. Vi var ute i nästan 2 timmar, så skönt!
Vi har inga planer för helgen, förutom att jag hoppas att Daniel piggnar till lite.
Vad ska du göra i helgen?
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/800s f/14

Då var febern äntligen borta!

 
Vi tog en promenad i området idag för att få lite luft. Vi har inte varit ute på 4 dagar eftersom Max har varit dålig. Man blir ju helt mossig i huvudet av att sitta inomhus för länge. Moa tyckte nog också att det var skönt för hon somnade på direkten i vagnen. Nu är det full fart här hemma igen och imorgon är det fredag, så skönt! 
Förresten våra veckomatsedlar som vi har skrivit och använt oss av nu sen början av januari fungerar riktigt bra. Ser på kontot att även matkostnaderna har sjunkit, så snyggt, tummen upp för det.
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/80s, f/4.5

Och där kom den....

 
Febern alltså! Max klarade att hålla sig frisk hela första veckan efter jullovet. Det var nästan så att vi firade här hemma i fredags. 
Men vi tog väl ut glädjen lite för tidigt för i måndags morse vaknade en liten ynklig pojke med feber. Och idag visade termometern 40.5 på morgonen, stackars liten. Tydligen väldigt många barn på förskolan som är sjuka just nu. Tröttsamt, kan det bli sommar nån gång så att vi förhoppningsvis slipper vara sjuka hela tiden.
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/125s, f/5.6