Redan söndag!

 
Alltså helgerna går så sjukt fort men oj va mycket vi fick gjort igår. Bland annat så hann vi städa hemma, baka blåbärspaj, Daniel och Max åkte iväg och handlade lördagsgodis, vi la ut och fick sålt grejer på blocket, Daniel rensade ut saker i sitt hobbyrum och la ner saker i förrådet och jag rensade i barnens klädgarderob.
Så nu är det hög tid att beställa hem lite vårkläder till barnen, de växer så det knakar. 
Sen var tanken att vi skulle titta på Melodifestivalen på kvällen men vi fastnade framför Parneviks istället, alltså så roliga avsnitt, Parneviks familjen levererar alltid!
Vad är ditt favoritprogram?
 
Foto: Nikon D300, ISO200, 1/250s, f/8

Vårtecken!

 
Igår eftermiddag på väg hem från förskolan så var det verkligen iskallt ute, minusgrader och blåste 10 m/s. Jag snabbade mig så mycket jag kunde för att komma hem till värmen när Max ropar:
- Mamma vänd vagnen, gå tillbaka! 
- Å nej Max kan vi inte bara skynda oss hem jag fryser jättemycket svarar jag.
- Nej du måste gå tillbaka, fort, fort ropar Max.
För att inte utlösa värsta trots och hungerutbrottet från vår lilla kille så vänder jag motvilligt vagnen och frågar:
- Men ska vi gå hela vägen tillbaka till förskolan??
Nej nej säger Max bara en liten bit jag vill se vad det var för pluppar. Pluppar säger jag frågandes?
Ja titta där mamma säger han när jag har gått ca 10 meter tillbaka.
Jag blev genast lite varmare när jag fick se ett litet vårtecken, så härligt! Nu får våren gärna snabba på lite för nu längtar jag ännu mer efter varmare väder.
Har du sett något vårtecken?
 
Foto: Nikon D300, ISO200, 1/80s, f/5.6

Lite av varje!

 
Vilket fantastiskt väder vi hade i lördags morse! Kom ut tidigt på morgonen och det var alldeles frostigt på marken och solen sken, helt underbart. 
Helgen har varit lugn bortsett från att Moa haft tandsprickning så hon har varit rejält irriterad på nätterna och haft svårt att sova. Så sömnbristen tog ut sin rätt nu på måndag morgon för mig. Kände mig helt illamående, orkeslös och totalt utmattad.
I helgen har vi i alla fall hunnit med att knåpa ihop en ny veckomatsedel så vi får lite variation vad gäller maten. Daniels syster har varit här och lekt med barnen och umgåtts med oss och Daniel håller på att sy en maskeraddräkt till Max.
Vad har du hittat på i helgen?
 
Foto: Nikon D300, ISO200, 1/320s, f/9