Hur har det gått med träningen?

 
Vill egentligen inte erkänna det men det har verkligen gått uselt med träningen. De första dagarna funkade det hyffsat bra men nu funkar ingenting. Det är precis som att en inre kraft har tagit över min kropp och jag känner mig totalt besegrad av den. Jag har ingen ork alls och känner mig bara så trött. Det känns verkligen som ett nederlag och jag som hatar att förlora blir bara ännu mer irriterad på att jag har hamnat i den här situationen.
Nu tänker ni säkert - men det är bara att ta tag i träningen, jo visst är det så. Så tänker ju jag med och jag ska ta tag i det men det känns otroligt jobbigt.
Jag ligger ordentligt på minussidan vad gäller sömnen och mitt sötsug just nu är enormt.
Jag vet av egen erfarenhet att sötsuget kommer minska radikalt när jag får igång träningen. Jag har inga gravidkilon kvar men jag vill känna mig stark och uthållig och jag älskar verkligen känslan av att känna mig "i form" därför vill jag få igång träningen bums. Det tar ju ett tag att komma dit jag vill och det gör man inte på några veckor. Nä det tar tid att bygga upp en stark kropp!
Jag håller tummarna för att Moas sömn blir bättre så jag får några fler sömntimmar per natt och därmed lite mer ork för att sätta igång med mitt träningsmål.
Hur går det för dig med träningen?
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/160s, f/6.3