Testa dina vingar!

 
Sista dagen på 2016 har varit en trött dag. Både jag och Daniel har varit som två stycken zombies som lunkat runt här hemma. Ungarna däremot har det varit full rulle på som vanligt. De leker ju inte jättebra tillsammans ännu så man måste vara med i leken hela tiden för ibland går det väldigt vilt till. Moa tar gärna Max grejer och det uppskattas inte alltid av storebrorsan.
Har du något nyårslöfte förresten? Vi har faktiskt ett gemensamt i år och det är att sänka matkostnaderna. Vi har på tok för dyra matkostnader och det vet vi om sen länge men vi har liksom aldrig gjort något åt det. Så nu blir det till att skriva veckomatsedlar och handla därefter.
Jag tänkte även testa på något nytt, inget nyårslöfte i och för sig men jag ska testa mina vingar på aktiemarknaden, det ska bli kul.
Ser fram emot ett nytt spännande år!
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/100s, f/5

Kul lekdag i parken!

 
Idag har vi haft ännu en dag i parken. Gillar att det finns parker med lite nytänkande och inte bara gungor och rutschkanor. Vi gick till parken med studsmattorna, den är väldigt populär hos våra barn. Max skulle självklart visa Moa hur man hoppar. Idag hade vi till och med hela parken för oss själva. Vad gillar dina barn att göra i parken?
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/50s, f/4
#Parklek

En härlig dag ute!

 
Vi har verkligen tagit tillvara på det härliga vädret idag och varit ute både på förmiddagen och eftermiddagen. Så skönt när solen skiner, man blir så glad och får massa energi. Max tyckte vi skulle ha en springtävling mot pappa idag och det kändes faktiskt riktigt bra att springa. Nu blev det ju inte någon längre sträcka direkt men i alla fall. Annars har vi haft en riktig lekdag och besökt 2 olika parklekar med barnen.
Foto: Nikon D300, ISO 200, 1/200s, f/7.1